Highlights
Kodiaq

Kodiaq

Zbuloni rrugë të reja
0
Electricity Consumption0,0 kWh/100km
Pjesa e jashtme
Pjesa e brendshme
Një Škoda Kodiaq udhëton në terren Offroad

Zbuloni rrugë të reja

Një Škoda Kodiaq qëndron në një vendparkim. Mbas jush shihet horizonti i një qyteti

Zbuloni rrugë të reja

Një grua dhe një djalë duke qëndruar pranë bagazhit të një Škoda Kodiaq. Mbas tyre shihet një lumë dhe male

Zbuloni rrugë të reja

Pjesa e pasme e një Škoda Kodiaq

Zbuloni rrugë të reja

Një Škoda Kodiaq qëndron në një vendparkim. Mbas jush shihet horizonti i një qyteti

Zbuloni rrugë të reja

Një Škoda Kodiaq udhëton në një rrugë malore.

Zbuloni rrugë të reja

Pamje e pasme e një Škoda Kodiaq ngjyrë argjendi
E fuqishme dhe e bukur

Natyra nuk fal kompromise, lejon vetëm kombinimin më të mirë të mundshëm. Kështu, estetika e fuqishme e Kodiaq kombinohet me një karroceri të jashtëzakonshme me cilësi mbresëlënëse offroad. I projektuar për kushtet më të vështira, pamja e tij e jashtme prezantohet me elegancë plot vetëbesim.

Sediljet tek Škoda Kodiaq
Bujar dhe elegant

Zini vend, gati, nisuni! Tek Kodiaq, me dy sedilje opsionale për pjesën mbrapa, mund të udhëtojnë në mënyrë të qetë dhe të sigurt deri në shtatë persona.

Një Škoda Kodiaq udhëton në një rrugë në pyll
Siguria

Sistemet pasive të sigurisë së automjetit, duke përfshirë edhe airbag-ët, përdoren në situata të rrezikshme të cilat shoferi nuk mund t'i kontrollojë në mënyrë aktive.

Škoda Kodiaq në terren Offroad
I zgjuar dhe progresiv

Male të thepisur, lugina të thella, zhavorr, baltë apo gropa? Për Kodiaq me sistem 4x4 nuk është sfidë e madhe. Eksperti Offroad do t'ju frymëzojë me potencialin e madh dhe kontrollin e klasit të parë në çdo udhëtim: shoqërues perfekt për aventura në rrugë.

Pamje e detajuar e gomave të pasme të Škoda Kodiaq
Disqet

Një prezantim i portofolit të disqeve e gjeni këtu.

Teknologjia Simply Clever

Parkim i lehtë
Dizajni i dritës
Asistent komoditeti
Asistentë të sigurisë
Ilustrim i ndihmës në parkim të Škoda Kodiaq

Parkimi mund të jetë kaq i lehtë. Merrni edhe hapësirën më të ngushtë të parkimit me një shtypje të vetme të një butoni.

Dorë me smartfon në një Škoda Kodiaq
Lidhshmëria

Me Kodiaq mund ta lini botën mbrapa, por të jeni të lidhur me të kudo dhe kurdo. Falë një lidhjeje të përhershme me internetin, jo vetëm shërbimet e argëtimit dhe informimit janë të aksesueshme me një klik, por edhe sistemet e veçanta të asistencës.

Karakteristikat

Clever details
Clever details
Komfort
Bagazhi