Pikat kryesore
Superb Combi

SuperbCombi

Udhëtoni me stil me Skoda Superb Combi.
0
Electricity Consumption0,0 kWh/100km
Pamja e jashtme
Pamja e brendshme

Udhëtoni me stil me Skoda Superb Combi.

Udhëtoni me stil me Skoda Superb Combi.

Udhëtoni me stil me Skoda Superb Combi.

Perfeksion në detaje

Dizajni dinamik plotëson pjesën e brendshme me shumë klas. Dhe rezultati është mbresëlënës- linja të qarta dhe përmasa perfekte, konfident dhe emocional si kurrë më parë.

Komoditeti

Falë një larmie detajesh të pajisjeve clever, mund të shijoni komfortin maksimal me Superb Combi. Madje, edhe në udhëtimet e gjata, do të relaksoheni tërësisht dhe mund të zbaviteni gjatë rrugës.

Motorët

Fuqia e plotë. Nëse dizajni i Superb Combi ju ka ngjallur kureshtje, një vështrim nën kofano do të bëjë që zemra juaj të rrahë edhe më fort.

Variant pajisjesh

Linja e pajisjeve Laurin & Klement ofron kombinimin perfekt të elegancës e teknologjisë së lartë me një komfort maksimal.

Siguria

Me Superb Combi ju nuk e lini veten në duart e fatit. Sistemet pasive të sigurisë së automjetit përdoren në situata të rrezikshme të cilat drejtuesi nuk mund të ndikojë në mënyrë aktive.

Disqet

Një prezantim të portofolit të disqeve mund ta gjeni këtu.

Teknologji Simply Clever

Parkimi bëhet i lehtë
Asistentët e sigurisë
Asistentët e komoditetit

Më shumë informacion për sistemet e asistencës së Škoda-s mund ta gjeni këtu.

Ju mund të gjeni më shumë informata për Škoda Connect, SmartLink dhe SmartGate këtu.

Karakteristikat

Detaje Clever
Multimedia
Komoditeti