Pikat kryesore
Octavia

Skoda Octavia

Magjepsje. Ditë pas dite.
0
Electricity Consumption0,0 kWh/100km
Pjesa e jashtme
Pjesa e brendshme

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Magjepsje. Ditë pas dite.

Muzika për sytë.

Çdo detaj i Octavia-s është një lojë mes estetikës së përhershme dhe teknologjisë moderne që jep këtë pamje mahnitëse. Nëse zemra juaj është e kënaqur, është koha të frymëzoni kokën.

Dobishmëria

Octavia ofron një përzierje optimale të sedan-it elegant dhe makinës familjare të gjithanshme, e gatshme për çdo situatë.

Disqe

Me përzgjedhjen e gjerë të disqeve të lehta të aliazhit mund ta projektoni makinën tuaj akoma më individuale.

Teknologjia

Lidhja në rrjet gjatë udhëtimit nuk është vetëm në kuadrin e argëtimit dhe informacionit, por edhe në ofrimin e asistencës gjatë udhëtimit. Škoda CONNECT është porta juaj për një botë me mundësi të pakufizuara të komunikimit.

Mirë se vini në shtëpi

Ambienti i brendshëm i Octavia-s është i rehatshëm dhe familjar, me ndriçim të brendshëm të lehtë dhe të harmonishëm.

Simply Clever

Drejtimi i automjetit duhet të jetë një kënaqësi dhe jo bezdi e përditshme. Për punë apo për kënaqësi, funksionet e shumta praktike dhe detajet gjeniale e bëjnë udhëtimin edhe më të rehatshëm.

Më shumë info për Škoda Connect, SmartLink dhe SmartGate gjeni këtu.

Teknologji

Easy Parking
Siguria
Asistentët e sigurisë
Asistentët e komoditetit

Më shumë informacion në lidhje me sistemet e asistencës Škoda mund t'i gjeni këtu.

All
1.2 TSI

Acceleration
in
12,0s
auf 100 km/h
1.4 TSI

G-TEC

Acceleration
in
10,9s
auf 100 km/h
1.4 TSI

G-TEC

Acceleration
in
11s
auf 100 km/h
1.0 TSI

Acceleration
in
9,9s
auf 100 km/h
1.0 TSI

Acceleration
in
10,0s
auf 100 km/h
1.4 TSI

Acceleration
in
8,1s
auf 100 km/h
1.4 TSI

Acceleration
in
8,2s
auf 100 km/h
1.8 TSI

Acceleration
in
7,3s
auf 100 km/h
1.8 TSI

Acceleration
in
7,4s
auf 100 km/h
1.8 TSI

4x4

Acceleration
in
7,4s
auf 100 km/h

Karakteristika

Clever Details
Komoditeti
Hapësira e bagazhit
Infotainment