Pikat kryesore
Superb

Superb

Udhëtoni me stil me Skoda Superb.
0
Electricity Consumption0,0 kWh/100km
Pamja e jashtme
Pamja e brendshme

Udhëtoni me stil me Skoda Superb.

Udhëtoni me stil me Skoda Superb.

Udhëtoni me stil me Skoda Superb.

Udhëtoni me stil me Skoda Superb.

Dizajni

Skoda Superb prezantohet me formën shprehëse e goditëse të studimit të dizajnit "Škoda VisionC".

Komoditeti

Falë një larmie detajesh të pajisjeve clever, mund të shijoni komfortin maksimal me Superb. Madje, edhe në udhëtimet e gjata, do të relaksoheni tërësisht dhe mund të zbaviteni gjatë rrugës.

Motorët

Fuqia e plotë. Nëse dizajni i Superb ju ka ngjallur kureshtje, një vështrim nën kofano do të bëjë që zemra juaj të rrahë edhe më fort.

Variant pajisjesh

Linja e pajisjeve Laurin & Klement ofron kombinimin perfekt të elegancës e teknologjisë së lartë me një komfort maksimal.

Siguria

Me Superb nuk i lihet asgjë rastësisë. Sistemet pasive të sigurisë së automjetit përdoren në situata të rrezikshme, në të cilat shoferi nuk mund të ndikojë në mënyrë aktive.

Disqe

Një pasqyrë të portofolit të disqeve mund ta gjeni këtu.

Teknologji Simply Clever

Parkimi bëhet i lehtë
Asistenti i sigurisë
Asistenti i komoditetit

Më shumë informacion në lidhje me sistemet e asistencës Škoda mund t'i gjeni këtu.

Më shumë informacion për Škoda Connect, SmartLink dhe SmartGate mund ta gjeni këtu.