Na kontaktoni...

Škoda në Porsche Albania

Porsche Albania është importuesi ekskluziv i markës Çeke Škoda në Shqiperi.

Në Porsche Albania do të gjeni edhe Servisin e autorizuar dhe pjesët origjinale të këmbimit. Eksperienca dhe standardet austriake në shërbim na japin ne besimim dhe ju sigurinë që makina juaj Škoda do të gjej përgjigjen më të mirë për çdo problem që mund të keni.

Për më tepër na kontaktoni:

Porsche Albania Sh.p.k

Autostrada Tirane-Durres Km. 3,

Tel: +355 (04) 240 74 30

Fax: +355 (04) 240 74 34

E-mail: [email protected]

Web: www.porsche.al

Ju mund të na ndiqni edhe në rrjetet sociale: Škoda Albania

Rrjeti Škoda ne Shqiperi

Modelet më të reja Škoda së bashku me servisin e specializuar vijnë më afër jush nëpërmjet rrjetit tonë të shpërndarësve: