Pikat kryesore
Fabia

Fabia

E re, e shkathët, dinamike
0
Electricity Consumption0,0 kWh/100km
Pamja e jashtme
Pamja e brendshme

E re, e larmishme dhe dinamike

E re, e larmishme dhe dinamike

E re, e larmishme dhe dinamike

E re, e larmishme dhe dinamike

Dizajni

E re, e larmishme, dinamike dhe njëkohësisht e plotë në rrugë, e pajisur me teknologjinë më moderne - Është Skoda Fabia. Pamja e saj e rritur ju tërheq vëmendjen dhe mahnit të tjerët.

Disqet

Ne respektojmë nevojat individuale e kërkesat e të gjithë klientëve tanë dhe bëjmë të pamundurën për t'i përmbushur ato. Kjo është arsyeja që ne, aspektin më të rëndësishëm, pamjen e automjetit, e kemi lënë në dorën tuaj dhe të imagjinatës suaj.

Hapësira

Skoda Fabia ofron hapësirë të bollshme për ju, pasagjerët dhe bagazhet tuaja. Hapësira e pasagjerit të parë është më e gjatë dhe më e gjerë se më parë. Pavarësisht hapësirës më të madhe të bagazhit, Skoda Fabia ka ruajtur dimensionet e saj kompakte dhe shkathtësinë në trafikun e përditshëm.

Motorët

E vogël, por dinamike: Për të arritur destinacionet tuaja sa më shpejt, në mënyrë të sigurt e të përshtatshme, ju ofrojmë tek Fabia një gamë të gjerë motorësh, të përshtatur sipas nevojave tuaja. Motorët turbo me injektim të drejtpërdrejtë karakterizohen kryesisht nga një ecje e qetë, reagim i menjëhershëm në pedalin e gazit dhe ecje optimale në kthesa.

E sigurt në rrugë!

Edhe për temën e sigurisë Fabia ka shumë për të shprehur. P.sh., ajo ka fituar çmim nga Euro NCAP Crashtests, duke marrë vlerësimin më të mirë me pesë yje.

E thjeshtë dhe inteligjente? Kjo duhet të jetë Škoda!

Shpesh mjaftojnë pak gjëra për ta bërë jetën tonë më të thjeshtë, më të lehtë e më të bukur. Kjo vlen edhe për Skoda Fabia, e cila tërheq vëmendjen me detajet "Simply Clever".

All
1.0 TSI

Acceleration
in
15,7s
auf 100 km/h
1.0 TSI

Acceleration
in
10,9s
auf 100 km/h

Karakteristika

Clever Details
Hapësira e bagazhit

Përmasat

Lartësia më e ulët i jep Fabia një vështrim dinamik.