Udhëtoni të sigurt

Fushata evokimit airbag Takata

Rrezik lëndimi vdekjeprurës si rezultat i defektit të airbagëve.

Fushatat globale të evokimit të shkaktuara nga rreziku i lëndimit fatal si rezultat i defekteve të airbagëve Takata prekin edhe modelet Skoda.

Fusni VIN-in tuj për të kontrolluar nëse automjeti juaj është i prekur.

Cilat janë detajet e kësaj fushate evokimi?

Për disa vite, kompania Takata ka furnizuar industrinë e automobilave me airbag që përmbajnë gjeneratorë të dëmtuar të gazit, të cilët mund të ndryshojnë si rezultat i vjetërsisë së shkaktuar nga ndikime të caktuara të lidhura me klimën (nxehtësia dhe lagështia), dhe për këtë arsye mund të paraqesin rrezik për ju dhe pasagjerët tuaj në rast aksidenti.

Së bashku me një numër të tjerë prodhuesish, modelet Skoda janë prekur gjithashtu nga fushatat globale të evokimit për airbagët Takata.

Sa rrezik paraqet kjo?

Nëse airbag-u hapet gjatë një aksidenti, mund të ketë shumë presion kur ndizet gjeneratori i gazit. Kjo mund të shkaktojë që copa metali të depërtojnë tek pasagjerët. Kjo mund të çojë në lëndime të rënda.

Çfarë duhet të bëj?

Nëse automjeti juaj është i dëmtuar, ju lutemi kontaktoni menjëherë një riparues të autorizuar të Skoda për të zëvendësuar komponentët e prekur. Kjo do të zgjasë vetëm një orë dhe është pa pagesë.

Siguria juaj është e rëndësishme për ne, ndaj ju lutemi kontrolloni menjëherë automjetin tuaj dhe riparoni nëse është e nevojshme.