Pikat kryesore
Octavia Combi

OctaviaCombi

Dinamizëm, më i mirë, më i bukur.
0
Electricity Consumption0,0 kWh/100km
Pjesa e jashtme
Pjesa e brendshme

Më dinamike, më e mirë, më e bukur

Më dinamike, më e mirë, më e bukur

Më dinamike, më e mirë, më e bukur

Unik dhe i shumëllojshëm njëkohësisht

Përmirësimi i një ikone është sfidë e madhe. Tek Skoda Octavia Combi kemi kombinuar të gjitha gjërat e mira që e bën atë një automjet modern dhe madje e ka përmirësuar më tepër atë. Rezultati është një makinë që duket brilante, ashtu si në ngarje. Ndryshimi në dizajn përfshin skajet kristalore që i japin automjetit një pamje guximtare.

Dobishmëria

Me këto përmasa bagazhi, mund të transportoni edhe sendet me dimensione të jashtëzakonshme, nëse kërkohet.

Disqet

Me larminë e zgjedhjeve të disqeve prej aliazhi të lehtë, ju mund të dizenjoni makinën tuaj në mënyrë edhe më individuale.

Teknologjia

Për të qenë të lidhur me internetin gjatë udhëtimit, nuk do të thotë vetëm akses në zbavitje dhe informacion, por edhe për të ofruar asistencë gjatë udhëtimit. SKODA CONNECT është porta juaj për një botë me mundësi të pa kufizuara komunikimi.

Mirë se vini në shtëpi

Ambienti i brendshëm i Octavia-s është i rehatshëm dhe familjar, me ndriçim të brendshëm të lehtë dhe të harmonishëm.

Më shumë informacion për Škoda Connect, SmartLink dhe SmartGate mund ta gjeni këtu.

Technologji

Easy Parking
Siguria
Asistentët e sigurisë
Asistentët e komoditetit

Karakteristika

Clever Details
Komoditeti
Bagazhi
Infotainment