Pikat kryesore
Enyaq RS iV

Enyaq RSiV

Zbuloni mundësi të reja
0
Electricity Consumption0,0 kWh/100km
Pjesa e jashtme
Pjesa e brendshme
Një Škoda Kodiaq udhëton në terren Offroad

Me Skoda Enyaq RS iV çdo udhëtim bëhet një përvojë e paharrueshme

Škoda Kodiaq udhëton në një tatëpjetë. Mbrapa shihet një peizazh malor

Me Skoda Enyaq RS iV çdo udhëtim bëhet një përvojë e paharrueshme

Një grua dhe një djalë duke qëndruar pranë bagazhit të një Škoda Kodiaq. Mbas tyre shihet një lumë dhe male

Karakteristikat dinamike të makinës theksohen nga rrotat me një diametër deri në 21 inç.

Dorë me smartfon në një Škoda Kodiaq
GJITHMONË ONLINE NË LËVIZJE

Gjenerata e re e sistemeve të infoargëtimit me kartë SIM të integruar ofrojnë funksione praktike, të tilla si informacion për trafikun apo lidhje WLAN për pajisjet celulare të bashkudhëtarëve.

Karakteristikat

Detaje Clever
Ndarje të bollshme magazinimi
Teknologji
Hapësirë